A što TI ne bi bio animator na Modravama?

modrave

Zašto ne baš ti? Zašto ne već ovo ljeto? I zašto te Modrave stalno zovu?

Jedinstvena ti je to prilika skočiti u animatorske vode, oduševljavati ljude za Krista i širiti radost u jednostavnosti. Dovoljno je da imaš 20 godina i da si sudjelovao u programu kampa bar jedan tjedan.

Možda se nećkaš, a zapravo nemaš što izgubit! Čeka te razgovor ugodni s timom koji vodi preliminarne razgovore s potencijalnim animatorima. Dobra ti je to praksa i prilika da rasčitiš sa sobom… jesi spreman ili ne? Prepusti konačnu odluku Njemu :)

Da bi postao animator procedura je sljedeća (sve točke je potrebno ispuniti):
1. PRIJAVA: Najprije se prijaviš putem sljedeće prijavnice: http://goo.gl/forms/onNzHzUiZi
Prijaviti se možeš do srijede 27.4. 2016.
2. SELEKCIJA: Bit ćeš pozvan na kratak i ugodan razgovor u SKAC-u (ili ako ne živiš u Zagrebu sastanak možemo dogovoriti preko Skype-a). Nakon svih razgovora bit će sastavljen tim od 56 ovogodišnjih modravskih animatora te ćemo ti javiti jesi li i ti odabran u taj tim.
3. ANIMATORSKA FORMACIJA: Animatorska formacija sastojat će se od dva dijela: (1) opće animatorske obuke i (2) kateheze. Oba ova dijela animatorske formacije izvodit će se u Blaškovcu od 26. do 29. svibnja. Svi koji će biti u Blaškovcu ta četiri dana neće trebati dolaziti ni na što dodatno. Za one koji neće moći doći u Blaškovec održat ćemo vikende 14. i 15. svibnja i 11. i 12. lipnja tečajeve u Zagrebu u SKAC-u. Oni koji se odluče za ovu varijantu trebaju doći oba vikenda (točno vrijeme još ne znamo, no vjerojatno neće biti oba dana po cijeli dan). Možete kombinirati i Blaškovec i Zagreb, no svakako morate prisustvovati na obje komponente formacije – animatorskoj i katehetskoj!
4. INTENZIVNA OSOBNA PRIPREMA: Do samih Modrava animator se sam i s animatorima s kojima će biti u terminu predano, molitveno i tehnički priprema za svoj termin.

Redoviti termini će ove godine na Modravama biti sljedeći:
3.7. – 10.7.
10.7. – 17.7.
17.7. – 24.7.
24.7. – 1.8.
1.8. – 8.8.
8.8. – 15.8.
15.8. – 22.8.
Pa eto, ako možeš i želiš ove godine dati s(v)e za Modrave i za sve one koji će tamo doći – odvaži se i prijavi! S veseljem te očekujemo :)
                                                                                                  Modravski tim

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE