YOUCAT

2015-6-16_youcat

YOUCAT Foundation je organizacija koja se bavi izradom katehetskih materijala s vrhunskim dizajnom prilagođenim mladima. Cilj je potaknuti mlade da dublje proučavaju svoju vjeru i da po njoj žive jer uistinu vjeruju da se u katoličanstvu nalaze istiniti i najljepši odgovori kako slobodno proživjeti ispunjen i radostan život.

YOUCAT je prva i najpoznatija njihova knjiga i doživjela je uspjeh najprodavanije katoličke knjige poslije Biblije. Trenutno je u izradi nova knjiga koja ima za cilj dati odgovore na sva bitna pitanja koja muče mlade o životu, ljubavi i obitelji. Ovo je vrhunska prilika jer se svatko od vas može uključiti u stvaranje. Mladi pitaju, a stručnjaci će se potruditi ponuditi stručne odgovore na jednostavan način. Pitajte sve što vas zanima, sve što vas muči ili znate da druge muči: u vezi rođenja, u vezi ljudskog bića, Božjeg plana za nas, naše jedinstvenosti, naše cjelovitosti (duša, duh, tijelo), odrastanja, traženja sebe, tko smo, koji je naš poziv, o roditeljstvu, supružništvu, seksu, ljubavi…?

Pitanja možete postaviti anonimno preko formulara: OVDJE ili javno na zid pa da se i drugi mogu nadovezati ili pak jednostavno pošaljite u inbox. Budite sudionici stvaranja nove knjige koja će pomoći i vama i budućim naraštajima u rasvjetljavanju istine.

“Zašto jedan muž i jedna žena? Moram li se za vrijeme hodanja odreći svih oblika tjelesne nježnosti? Može li se voljeti psa kao čovjeka? Moram li imati djecu? Je li oralno moralno? Je li džaba ako se osjećam da sam žaba?”

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE