Uskrsni i ti!

Empty tomb with three crosses on a hill side.

Iv 20, 1-9

„Prvog dana u tjednu rano ujutro, još za mraka, dođe Marija Magdalena na grob i opazi da je kamen s groba dignut.“

Prije točno 20 dana reče nam naš tadašnji nadničar: „Evo izazivam sebe i tebe dragi čitatelju na herojsku minutu! Ustanimo one sekunde kada nam zazvoni jutarnja budilica! Možda je onda bolje to nazvati herojskom sekundom.. Ustvari, nazovi to kako hoćeš, samo USTANI!“

Baš bi nam ovog Uskrsnog jutra to volio ponoviti. USTANI! Ustani u radosti! Uskrsni u radosti! Grob je prazan. Ako si Ga jučer zagrlio danas je započela novost života. Nema više izlike. Vječnost ti je darovana!! Što više želiš?! Gospodine kako li sam sretan što imam Boga koji je uvijek prisutan u mome životu. Prolazi kroz zatvorena vrata Uskrsli da bi meni došao. Što mi donosiš? MIR! U onim trenucima života kada se opet sve smrači Gospodine, Ti me podsjeti na ovo Uskrsno jutro koje sam zagrljen s Tobom čekao i dočekao.

Što čekaš? USTANI! USKRSNI!

Dragi čitatelji neka vam je sretan i blagoslovljen Uskrs. Zagrljeni s Uskrsnim, čvrsto se držite Njegovih prsa i hrabro kročite ovom zemljom prenoseći Njegov mir! Volio bih da i mene sretnete negdje putem. Može?!

PHOTO: Dollarphotoclub

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE