Tulum kakav SKAC ne pamti

"Neka počne narodno veselje"

SLIKA4

Protekli vikend bio je obilježen volontiranjem. 800 volontera obavilo je velik posao u Zagrebu. Među tih 8 stotina, našla se je i mala grupa na akciji “Neka počne narodno veselje”.

Uz volontere, koji su u subotu radili na toj akciji, sudjelovali su i članovi 72sata PROMO tima, koji su danima pripremali volontersku zabavu. Vodili smo se Matejevim riječima: ” Gdje su dvojica ili trojica sabrana u moje ime, tu sam i ja među njima”. I, zaista, naše zajedništvo i Božja providnost su doveli do uspješno organizirane zabave.
Kako li smo samo našli sve one divne ljude koji su uveličali program i dali neku drugu dimenziju svemu?! Iskreno, imamo osjećaj da su oni nas pronašli.

Hvala im svima od srca. Hvala i svima vama, koji ste došli, jer ste vi, zapravo, odgovorni za narodno veselje.
Karaoke su doslovno gorjele te, kao što je naš voditelj Mile rekao: “Pa rek’o sam vam, otiđite se zapisati kod tehničara, a mislili ste – ima vremena”.

Iako nismo sigurni jesu li ovo prve SKACovske karaoke, možemo reći da su sigurno prve internacionalne karaoke u SKACu. Ma tko bi rekao da jedna Litavka pjeva ” Moj Ivane” kao da je rođena na Kupresu?!
Na kraju te večeri, osjećali smo samo mir u nama, jer je jedan mali dio projekta gotov.
Ovo zasigurno nisu bile posljednje karaoke u SKACu, a za idući put, obećajemo, čut ćete i prekrasne, milozvučne glasove 72sata PROMO tima.

Klapa Gradec je dobila žestoku konkurenciju u našim promotorima. Pa što će vam bolja motivacija od ove za vaš idući dolazak!

72sata PROMO tim

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE