Ti u medijskom timu?!

Prijave za SKAC medijski tim


Volontirati ili ne?

Koristiti svoje slobodno vrijeme samo za sebe odmarajući se i gledajući serije ili naći u njemu i mjesta za drugoga?

Služiti ili biti služen?

Utjecati na nečiji život, a da uopće nemaš pojma o tome?

Sve su to pitanja na koja si trebaš odgovoriti prije nego se prijaviš u SKAC medijski tim.

Najlakše je volontirati kada direktno vidiš plodove svoga rada, a kako zadržati motivaciju kada uopće nemaš pojma na čiji život djeluješ i ima li smisla ono što trenutno činiš?

U SKAC Facebook timu provela sam zadnjih godinu dana, a da to uopće nisam ni planirala.

Kao i inače, Bog mi je u zadnji tren preokrenuo sve planove i želje koje sam imala na početku prošloga rujna i uputio me u totalno drukčijem pravcu i tako sam se “našla” u SKAC Facebook timu.

Najsmješnije od svega je što do tada nisam vodila nikakve internetske stranice, nisam znala uređivati slike ni u kakvom programu niti sam imala Facebook. Na intervju sam rekla kako se prijavljujem za člana tima samo zato da naučim kako voditi stranicu za novi posao. I na opće iznenađenje, tadašnji voditelji odlučili su me primiti!

Moram priznati kako su mi prva dva tjedna vođenja stranice bila užasno naporna. Imaš neku ideju, ali nisi siguran kako ju točno provesti u djelo, pa se trudiš osmisliti i napraviti što efektniju sliku i status, pa misliš da nisi uopće kreativan, onda skužiš da u tebi ipak “čuči” neka kreativnost, zatim ti voditelji daju sugestije pa gledaš koliko je ljudi vidjelo objavu, jesu li ju lajkali, zašto je nisu u velikom broju lajkali, a tako je savršena… Pa se pitaš jesi li ih možda razvedrio svojom objavom, jesi li ih možda potakao da se dublje zapitaju o tajnama vjere, jesu li se priključili u neku akciju baš zahvaljujući tvojoj objavi?

S vremenom postaje jednostavnije jer si naučio baratati alatom za obrađivanje slika, nije ti više problem pisati statuse, ali ti postane problem što radiš i trudiš se, a ne znaš kako to utječe na druge.

I baš u trenutku kad ti pomanjka motivacije, kad te uhvati najveća kriza i pomisliš odustati jer radiš totalno “nebitan” posao Bog pošalje osobe koje bi nam/mi direktno svjedočile koliko smisla ima to što radimo i kako smo im promijenili pogled na pojedine stvari.

S vremenom naučiš kako je najbitnije dati autentičnog sebe. To je jedino što vrijedi!

Zato te pozivam, budući članu SKAC medijskog tima, pridruži nam se! Daj nam djelić svog slobodnog vremena i obogati tuđi, ali i svoj život! 

Link za prijavu

Katarina

WhatsApp Image 2018-09-02 at 22.54.18

 

 

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE