Tečaj ikonopisanja


Pozivamo vas da provedete korizmu na način koji vrlo vjerojatno niste imali priliku dosad – molitvom i meditacijom tijekom pisanje ikone. Tečaj IKONOPISANJA predviđa izradu ikone, odnosno pisanje ikone, što je poseban oblik molitve i duboke meditacije.

Voditeljica je radionice Basia Pycel-Andrijanić, rođena Poljakinja, supruga i majka, s dugim iskustvom ikonopisanja.

Sudionici će imati priliku upoznati se s tehnikom ikonopisanja, imati asistenciju voditelja u individualnom radu, sve potrebne materijale, upoznavanje s povijesnim i teološkim dimenzijama ikonopisanja, a svaki susret započinje molitvom i blagoslovom na početku!

Tečaj Ikonopisanja održavat će se u 8 susreta, ponedjeljkom i četvrtkom od 17:30 do 20:30h, počevši od 18.03.2019 do 11.04.2019. Na tečaju mogu sudjelovati svi zainteresirani, dok prednost imaju mladi od 18 do 30 godina.Cijena je materijala i troškova za provedbu radionice 650 kuna za STUDENTE, te 850 kuna za RADNIČKU MLADEŽ i ostale. Plaćanje u ratama moguće.

BROJ MJESTA OGRANIČEN: 15 sudionika

Prijaviti se možete OVDJE!

Prijava za tečaj konačna je tek po uplati akontacije za dio troškova u iznosu 350 kuna. Nakon ispunjene prijave, dobit ćete mail s daljnjim uputama. U slučaju odustajanja, akontaciju nismo dužni vratiti.

Za sve dodatne informacije javite se na: klub@skac.hr

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE