Svjedočanstvo ljubavi na 3D-u

pexels-photo-220836

 

MI smo Marijana i Ivan.

Dvoje mladih ljudi koji već nešto više od godinu dana zajedno korača putem kojeg je Gospodin za nas pripremio. Sve je počelo u jesen 2015. godine na 3D-u, točnije na grupi Orlići. Upoznali smo se i počeli družiti, no ta druženja nisu puno obećavala. Ivan je bio lokalni zabavljač svih, a ja sam tek upoznavala vjeru i duhovnost. Sve do siječnja 2016. nismo imali previše kontakta. Onda sam, budući da sam puno slušala o Misi mladih, htjela doći na jednu, ali ne sama. Ivan je u šali rekao da odem s njim i pristala sam, isto u šali, prvotno misleći da se zeza jer se uvijek zezao sa svime. I tako sam i  zaboravila na taj plan, a on me na dan jedne Mise kontaktirao i pitao vidimo li se večeras.

Vidjeli smo se na toj Misi i otad se nismo prestali viđati. Gotovo svaku Misu mladih sjedili smo zajedno u prvim redovima. Skupa smo sa zajednicom ”Srce Isusovo” otišli i u Međugorje u proljeće 2016., gdje su se sve moje sumnje i pitanja raščistila. Budući da oboje dolazimo iz svjetovnih krugova, ranjeni i umorni od ispraznosti, trebalo se dogoditi nešto posebno da bih povjerovala u to. I dogodilo se. Dogodilo se to da sam otvorila srce Božjoj milosti i pustila da me On vodi. Bilo je tu još uvijek nepovjerenja i ljudske nesigurnosti, ali sve se otopilo u toj hostiji u Presvetom Oltarskom Sakramentu. I otapa se i dalje jer znamo za koga smo tu i tko nas čuva i vodi. Na 3D-u smo nastavili učiti o osobnosti, različitostima, komunikaciji, duhovnosti i to nam pomaže u međusobnom odnosu.

Sve aktivnosti koje smo na 3D-u zajedno radili, još su nas približili jedno drugome i omogućili da se bolje upoznamo. Rad na sebi i vlastitoj duhovnosti je ono što smo dobili na 3D-u i sigurno je da će se taj rad nastaviti iz dana u dan nakon 3D-a. To je ukratko naša 3D priča.

Ne čekajte čudo, čudo je u vama i čudo ste vi. Čudo je vaše srce koje Bog iz dana u dan mijenja i pripravlja za vaš put. Dopustite Gospodinu da vas vodi i nema toga što vam može stati na put. Straha u ljubavi nema.

Božji blagoslov.

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE