SKACokvarijat u vintage dvorištu Palme


Lagana jazz glazba, vrt pun antikviteta, u daljini more knjiga i svježi miris voćne salate…možda zvuči poput francuskog popodneva, ali ovoga puta u režiji SKAC-a.

Iako je ljeto uzelo maha i sve se teže diše, želja za druženjem ne jenjava. A kada u to još uklopimo antikvarijat knjiga onda pričamo o SKACokvarijatu. Ovoga utorka dvorište SKAC Palme poprimilo je ruho vrtne zabave, uređeno u vintage i boho stilu, kao da smo se nalazili na luksuznom Hreliću.

Na samom ulazu u dvorište dočekala nas je melodija bossa nove i jazz- a u izvedbi gitarističkog dua, a kasnije su im se pridružili dečki iz klape Palma. Oni najbrži stigli su zauzeti svoju dekicu i uživati u ćaskanju s prijateljima uz voćnu salatu, španjolske kanape i zdrave sokove. S druge strane vrta nalazilo se ”more” knjiga; ponešto iz teologije i katoličanstva, iz isusovačkih učenja, bio je tu i SKAC-ov egzamen, uglavnom ponešto za svakog željnog dobrog štiva. Svojim donacijama za knjige, mladi su podržali rad našeg SKAC-a.

Ni iznenadna kiša nije nam uspjela pokvariti popodnevno druženje, samo smo se prebacili u veliku dvoranu gdje se naše druženje nastavilo.

Ovo je bilo jedno novo, drugačije druženje za koje se nadamo da će biti još češće u našoj Palmi.

Kako slika govori tisuću riječi, prepuštamo vas našoj galeriji slika, da se sami uvjerite kako nam je bilo lijepo.

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE