Prijavnica za ŽIVOT NA MORU

29

Ako ti se čini da zimi nema kraja i jedva čekaš proljeće, evo super prilike za akciju!

MAGIS nudi program za sve koji vole more i žele jedriti, za sve koji žele iskoristiti slobodne dane za molitvu i iskusiti ignacijevsku duhovnost.

Otkrijte čar zajedništva kao član jedriličarske posade “Život na moru”.

Jedrenje je sport, ali i zabava. Zajednički život posade često nas potiče na lijepe trenutke zabave i smijeha. Ipak, biramo stil života posade koji je jednostavan. Draža nam je kuhinja koja je umjerena, usidrenje od marina, radosne večeri na palubi. Svijet jedrenja može nam dozivati u pamet slike luksuza ili pak poticati nas na jednostavnost blisku prirodi. To su sredstva kojima ćemo si pomagati, a sve u smjeru vjernosti Evanđelju. Na taj način osluškivati ćemo Boga, dopuštajući Mu da nam govori preko mora, biblijskih tekstova i naših života.

Dodatne informacije o ovogodišnjem programu: 

Program “Život na moru” traje od 28. travnja do 5. svibnja 2018. Polazimo iz Sukošana, a tamo i završavamo našu jedriličarsku rutu. Prošli sudionici su nam rekli da im je iskustvo na moru pomoglo da prodube svoju vjeru, ojačaju povjerenje, a i poneki mišić.
Na jedrilicu se ukrcava 9 osoba zajedno s 1 skiperom i 1 duhovnim pratiteljem, svećenikom. Duhovni pratitelj je p. Tvrtko Barun SJ, a skiper: Marko Gagro.
Dani su ispunjeni osobnim vremenom za molitvu, nagovorima, jedrenjem, tišinom, individualnim razgovorom s duhovnim pratiteljem/icom, dijeljenjem i druženjem.

Dob: od 18 do 35 godina.

Cijena uključuje smještaj i prehranu. Ukoliko netko može i želi dati više od ove cijene i time “sponzorirati” projekt, bit ćemo zahvalni.

Broj mjesta je ograničen, a rok prijave je do 15.3 ili do popunjena slobodnog mjesta.

Cijena: 1700kn
Prijaviti se i  dobiti dodatne informacije možete na LINKU.

Ako vam ni to nije dovoljno za dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na: magisudruga@gmail.com.

 

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE