Prijava za “Praise workout”

web

Drage djevojke i žene, SKAC vas poziva da vježbate i veličate istovremeno!

Praise workout oblik je rekreacije za cure/žene koji uključuje tjelovježbu kroz plesni pokret uz opuštajuću kršćansku glazbu. Sastoji se od: vježbi jačanja muskulature cijelog tijela, vježbi istezanja i plesnih elemenata. Plesni elementi preuzeti su iz: baleta te jazz dance-a. Sve vježbe izvode se na kršćansku glazbu.

Jednom tjedno kroz dva sata polaznice njeguju i oblikuju tri komponente: tijelo (jača se muskulatura cijelog tijela i podiže fleksibilnost), duh (glazba koju slušamo svojim kršćanskim porukama blagotvorno djeluje i na naš duh), psiha (kroz utjecaj na duh i na tijelo raste prihvaćanje sebe, svog tijela, samopoštovanje, samopouzdanje). Budući da vježbe radimo kroz plesni pokret i uz ugodnu i relaksirajuću muziku, vježbanje postaje zadovoljstvo. Ovaj oblik vježbanja također pomaže polaznicama da smanje razinu stresa i vrate unutarnji mir.

 

Praise workout održavati će se u Palmotićevoj 31, srijedom u 8.30h ujutro (susreti traju cca dva sata). Cijena: 150kn (za studente i nezaposlene postoji mogućnost popusta, ili potpunog pokrića participacije u slučaju lošeg imovinskog statusa). S treninzima bi započeli 18.01., a prijaviti se možete ovdje:

PRIJAVNICA

Također, više informacija možete vidjeti na društvenim stranicama FB-a: @Praise Workout, tjelovježba kroz plesni pokret uz kršćansku glazbu. Tamo možete i pitati što vas zanima

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE