PREDSTAVLJANJE GRUPA


Uzbuđenju, iščekivanju i blagoj nervozi koju smo imali pred prvi susret 3D-a, opasno se približila atmosfere ovotjednog susreta. Iako ovaj put nismo imali priliku poslušati mudre riječi predavača i moliti nad Svetim pismom, vrijeme smo uložili u međusobno predstavljanje grupa uz zajedničko lijepo druženje.
Kada smo čuli kako ćemo se ovaj tjedan predstavljati, većini se upalio panic alarm. Kako? Što? Koliko? Zašto? Nee!
No, predstavljanje nam je unutar grupa donijelo priliku za ponovno druženje, upoznavanje i zabavu. U smišljanju ideja i stvaranju točke, zbližili smo se još više i pokazali pravo zajedništvo. Grupe su se uistinu potrudile biti kreativne, zanimljive i orginalne. Započeli smo sa mladim, zelenim Tražiteljima sa prve godine.
Revni su tu, sukladno svome imenu, prvi istupili na pozornicu i predstavili nam se kroz odličan kviz znanja o njima samima. Ponizni su gotovo pa pokrenuli i novi program – SKAC TV te nas sve dobro nasmijali. Razboriti su se rasplesali, a Pravedni pak umjesto duhovitog, skrenuli u duhovno.
Umjereni su pokazali svoju blagost, a jaki su jakost svoga zajedništva pokazali predstavljanjem ne samih sebe, već predstavljanjem svojih novih prijatelja međusobno. Velikodušni su nam se predstavili sa svojim božićnim kreacijama.
A da se svi izredaju, mirno su dočekali Strpljivi koji su nam simulirali kako veselo izgledaju njihove grupe ponedjeljkom … i kako imaju opasnu animatoricu. ?
No nije nam se samo 1. godina predstavljala. Imali smo priliku uživati u vrlo kreativnim i zanimljivim predstavljanjima grupa sa 2. godine. Osjetila se tu doza iskustva stečenih znanja iz prošle godine pa su neki skladali pjesme, snimali filmove, ali organizirali i izložbe na kojima bi im mnogi muzeji mogli pozavidjeti.
Druženje se nastavilo i uz čašicu kuhanog vina te kolača, sve zajedno uz jako puno veselja, optimizma, dobrote, nade i zajedništva – baš kako priliči ovome adventskom vremenu.

S nestrpljenjem i radosni ostajemo u iščekivanju novih susreta u idućoj godini.

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE