Poziv na međunarodni sajam SACROEXPO


Pozivamo Vas na međunarodni sajam crkvenoga graditeljstva i opreme, sakralne umjetnosti te devocionalija SACROEXPO koji će se održati 11-13.06.2018r. na sajmištu Targi Kielce.

SAJAM SACROEXPO najvažniji je događaj sakralne branše u Europi. SACROEXPO je najveći B2B sajam sakralne branše u srednjoistočnoj Europi. Sajam je na dobrom glasu i među izlagačima i među posjetiteljima (98% zadovoljnih sudionika).

SACROEXPO je više od 19 godina izvanredan dokaz sukladnog suživota sakralne sfere s biznisom. Osim s bogatom ponudom proizvoda namijenjenih crkvama, posjetitelji imaju mogućnost upoznati se s najnovijim trendovima u sakralnoj umjetnosti i devocionalijama, novim tehnologijama u crkvenom graditeljstvu te restauraciji.

Na sajamske goste čeka pregled liturgijskoga ruha i posuđa. SACROEXPO je mjesto na kojem se predstavljaju vodeći svjetski predstavnici sakralne branše. Tijekom prošlogodišnjeg izdanja svoju je ponudu predstavilo više od 280 izlagača iz 13 država iz cijeloga svijeta. Sajam nije samo pregled najnovijih postignuća u sakralnoj branši nego prvenstveno bogat program pratećih događaja uz sudjelovanje najistaknutijih predstavnika s područja kulture i umjetnosti.

Dobro nam došli od 11. do 13. lipnja!

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE