Ovotjedni nadničar – Krešimir Miletić

Krešo

Obiteljski čovjek, muž, otac, prijatelj, borac… ovo su samo neke od riječima kojima se može opisati Krešimir Miletić. Krešo nam je većini poznat iz razdoblja kada su se skupljali potpisi za referendum o braku. Gorljivo se zauzimao za naš, katolički stav i nije odustajao unatoč svim napadima. Često je upravo on bio onaj koji je ohrabrio mnoge ljude da ne odustaju i da se bore za ono što vjeruju. Uz njega uvijek vežem jednu izjavu blaženog Alojzija Stepinca – “Bog ne trpi one koji miruju, a predodređeni su za borbu.”

Sa suprugom Mirtom rado svjedoči o ljubavi, braku i obiteljskim vrijednostima pred mladima koji stupaju u brak, a cijela obitelj sudjeluje u župnim aktivnostima. Nije teško vidjeti ga s gitarom, u obiteljskom okruženju ili u crkvi, a ako proguglate možda nađete i neku njegovu pjesmu 😉

Posvećenost duhovnosti i čitanju Evanđelja omogućili su mu da pregrmi brojne nevolje, a prošloga tjedna ste mogli vidjeti što to Gospodin njemu daje čitanjem Evanđelja. Vjerujemo da vam je ovo bio lijepi početak korizme s Krešom :)

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE