OVOTJEDNI NADNIČAR JE… DAVOR PETRAKOVIĆ!

IMG_2170

OVOTJEDNI NADNIČAR JE… DAVOR PETRAKOVIĆ!
Neki naši dopisnici Davora znaju s duhovnih vježbi na Golom otoku i s organizacije ljetnih planinarenja kroz Liku, s Effate, SKACa, MAGISa. Sve to samo po sebi govori o dubinskoj i poduzetnoj njegovoj osobnosti.

Tko je on? Slavonac bez šešira. Pratitelj kroz godinu, FERovac u razmišljanju, prijatelj u odnosima, ujak, sin roditelja i Oca nebeskog, brat- svakome tko ga treba, radnik žetve, MAGISovac na terenu.

***
Zavolio sam tu njegovu spremnost da se daje kako bi i drugi doživjeli dio tog kontemplativno-aktivnog žara, kojeg je i sam dionik. Pritom je samozatajan, očaravajućeg (glumačkog) osmijeha, zabavan i životan, spreman uz pivu ili šetnju ozbiljno pretresati šale, situaciju na poslu, buduće pothvate…

On je zapravo izvorno cjelovito muško na koje se možeš osloniti, ni pretvrdo ni premekušasto, koje bismo svi željeli imati za prijatelja (a neke i za muža!). Ja sam, eto, dobio tu milost da ga poznajem i surađujem s njime. 

***
To ti je osoba koja u tren oka pojednostavi i razmrsi životna pitanja. Neobičan je spoj slavonske velikodušnosti i FERovske introvertiranosti. Čudesna je kombinacija talenata, znanja, interesa. On je zadržao ponešto dječje razigranosti, a istovremeno ti ulijeva osjećaj sigurnost, povjerenja i bezbrižnosti. Tih je, i hrabar. Opaža i vidi. Traži i nalazi. On je muškarac uz kojeg se možeš nasloniti i osloniti. Onaj koji razumije i prihvaća svaku osobu baš takvu kakvom ju je Bog zamislio. Onaj koji će ti beskompromisno pomoći, koji će te zaustaviti kad krivo kreneš.
On me suočava s mojim proturječnostima i dovodi me Onome koji je Riječ.

***
Kad ga vidiš, a njegove oči su stisnute znas da je ispalio neku dobru foru i da se cereka, al ne cereka se samo on već i svi oko njega.Oči su mu često stisnute :)
Kad ga malo povučeš za rukav uvijek je tu i spreman je pomoći,kad god i gdje god.

Najbolji vozač kombija na kampovima ikad, mozda koju sitnicu zaboravi ponijeti ali stigne na vrijeme 
Ležeran i opušten. Relax and no stress je njegov gard

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE