OPRAŠTA, LJUBI, ZOVE


NADNICA
 
Treći dan za redom Isus nam govori o Kraljevstvu Nebeskom. Njemu je zaista stalo da upoznamo to Kraljevstvo i da svi dođemo jednog dana u njega.
 
Kako znamo da mu je stalo? Tako što je On, Bog koji je postao čovjekom, dao svoj život za svakoga od nas, da se svaki od nas po Njemu spasi. Dao nam je sve što je imao, cijelog sebe.
 
On uistinu želi da se svi spasimo i radi na tome. Stalno je uz nas, stalno nas podiže, oprašta, ljubi, zove… ali za naše spasenje treba naš pristanak, treba našu suradnju, ne može bez nas. Treba naše otvoreno srce koje će svakog dana piti na Izvoru vode žive, napajati se na Ljubavi Božjoj, živjeti po Njegovoj riječi i živjeti za Njega.
 
Naš Bog je Bog slobode. On ništa ne radi na silu. On nudi, ali ne nameće; daje, ali pušta nama da odlučimo hoćemo li primiti.
Pokušajmo svakoga dana sve više upoznavati Krista, otvarati se Njegovoj riječi i Njegovoj ljubavi… uzljubimo i mi Njega svim svojim srcem, kao što On ljubi nas. Prihvatimo taj Njegov dar i Njegov poziv da budemo sveti. Krenimo tim putem…

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE