Ne toleriraj. REAGIRAJ!


Konferencija će se održati 05. veljače 2015. godine u prostoru Tribina grada Zagreba, na adresi Kaptol 27, u vremenu od 10:30 do 15 sati. Na konferenciji ćemo okupiti mlade osobe, organizacije mladih i za mlade, organizacije aktivne u području prevencije govora mržnje i predrasuda, promicanja tolerancije te prevencije elektroničkog nasilja nad djecom i mladima, kao i donositelje odluka i osobe odgovorne za politiku prema mladima iz Krapinsko-zagorske županije, Varaždinske županije, Koprivničko-križevačke županije, Međimurske županije, Bjelovarsko bilogorske, Karlovačke županije, Grada Zagreba i Zagrebačke županije. U prvom dijelu konferencije održat će se predavanja mjerodavnih institucija i organizacija na temu pojavnosti i prevencije govora mržnje na internetu kao i elektroničkog nasilja nad djecom i mladima. U drugom dijelu konferencije sudionici će imati priliku sudjelovati u raspravama na temu pojavnosti i prevencije govora mržnje na internetu kao i elektroničkog nasilja nad djecom i mladima te će ih se potaknuti na razmjenu iskustava, prikupljanje i razmjenu ideja o načinima prevencije i reakcije na govor mržnje te elektroničko nasilje nad djecom i mladima. Budući da je za uspješnost konferencije neophodna nazočnost stručnjaka i osoba koje rade s mladima, ovim putem vas molimo da predložite stručnu osobu koja će sudjelovati na konferenciji. Također vas molimo za podršku u uključivanju mladih za sudjelovanje na konferenciji čime otvaramo priliku da se mladi pobliže upoznaju s tematikom govora mržnje i elektroničkog nasilja nad djecom i mladima, kao i većem broju osoba koje rade s mladima da upoznaju i čuju promišljanja mladih.

Sudionicima će se sufinancirati putni troškovi dolaska na konferenciju, što pokriva isključivo javni prijevoz, dok se za dolazak osobnim automobilom ne mogu refundirati troškovi.

Kako se prijaviti? Za prijavu je potrebno ispuniti on-line prijavni obrazac najkasnije do petka, 30. siječnja 2015. godine do 12 sati.

Prijava mladih sudionika

Prijava osoba koje rade s mladima /stručnjaka

Sudionici će dobiti informacije o detaljima održavanja rasprave, programu rada i potvrdu o sudjelovanju najkasnije 2. veljače 2015. godine.

dislajk-gandhi

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE