NATJEČAJ ZA DOMARA U DUHOVNO-REKREACIJSKOM PROGRAMU MODRAVE


 

Studentski katolički centar SKAC – Palma neprofitna je udruga civilnog društva koju vode vjernici laici, a koja se bavi mladima u duhu kršćanskoga svjetonazora. Rad SKAC-a inspiriran je Sv. pismom, tradicijom Crkve, Socijalnim naukom Crkve, te ignacijanskom duhovnošću.

Svrha djelovanja udruge SKAC usmjerena je na razvijanje mladog čovjeka, kojeg oblikuje i senzibilizira suočavajući ga s postojećom problematikom društvenog i duhovnog života, potičući ga na samostalno i udruženo traganje za rješenjima. Nudi mu mogućnost cjelokupnog razvoja postojanog kršćanskog identiteta, s posebnim naglaskom na konkretno ostvarenje kršćanskog života i ostvarivanje ideala solidarnosti, požrtvovnosti, socijalne podrške i djelatne ljubavi, te tako dugoročno raditi na izgradnji društva po mjeri čovjeka.

 

Studentski katolički centar Palma raspisuje natječaj za domara u duhovno-rekreacijskom programu Modrave za potrebe održavanja istog kroz ljeto 2018.

 

OPIS POSLA: Domar u duhovno rekreacijskom programa brine o svim logističkim poslovima: od postavljanja kampa do skidanja. Brine o dostavi vode i namirnica, te prijevozu sudionika i suradnika. Vodi računa o svim logistički ključnim elementima održivosti (šatori, cisterna, agregat, razni alati za održavanje od trimera i motorne pile do bušilice itd.).  Vremenski rok u kojem bi bio zaposlen je od 15.6. do 5.9.2018.

Nužan uvjet su:

  • Iskustvo rada s kućnim alatom (bušilica, brusilica, trimer, motorna pila)
  • Vozačka dozvola, B kategorija (vožnja auta i kombija)

Poželjno je da kandidat ima:

  • Osnovna znanja o pumpama, tlakovima, struji (izmjeničnoj i istosmjernoj)
  • Postavljanje i slaganje vojničkih šatora
  • Osnovne tehničke vještine (promjena plinske boce, upravljanje agregatom, popravljanje kvarova na vodokotlićima i slično)
  • Iskustvo bivanja na Modravama (sudionik, animator, kuhar…)
  • Dozvolu za voditelja brodice, B kategorija

Rok prijave je: 1.svibnja 2018. zaključno u 23:59h.

Vrsta zaposlenja: Određeno; Puno radno vrijeme; Djelomično fleksibilno radno vrijeme

Pozivaju se zainteresirani kandidati da svoj životopis (ne duži od 2 stranice) i motivacijsko pismo (ne duže od 1 stranice) dostave elektronskim putem na adresu skac@skac.hr do 1.svibnja 2018. godine.

Kandidati koji uđu u uži izbor bit će pozvani na razgovor. Svi prijavljeni primit će odgovor na svoju prijavu najkasnije do 15. svibnja 2018. godine.

Više podataka o organizaciji i aktivnostima dostupno je na mrežnim stranicama (www.skac.hr) i na društvenim mrežama (FB: SKAC Palma).

Nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

U Zagrebu, 20. travnja 2018.

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE