Modravska ljubavna priča

Modrave – mjesto gdje Bog ljetuje i razlijeva svoju ljubav na sve nas. Evo kako je jednu ljubav na Modravama posijao. Monika i Ivan, bijahu dvoje kad dođoše prvi put na Modrave, a danas su Jedno. Evo kako!

unnamed

 

Modrave su definirale naš odnos i postavile mu temelj i smjer. Naime, na Modravama smo se upoznali, na Modravamo smo se zaljubili, na Modravama smo se zaručili… Općenito je poseban dar upoznati nekoga na Modravama jer tamo čovjek zaista ima priliku upoznati sebe i druge bez maski iza kojih se uspješno skrivamo u svakodnevnom životu. A mi smo primili dodatan dar jer smo se godinama vraćali na Modrave i produbljivali naše poznanstvo i kasnije našu vezu.

Imali smo tu sreću da smo otpočetka naše prijateljstvo gradili u dobrom društvu – društvu molitve, rada i zabave. Upravo ta modravska kombinacija je idealan recept za svakodnevni život, a iskustvo Modravanas je naučilo da za sve troje ima dovoljno vremena ako izbacimo(ili barem minimiziramo) gluposti na koje svaki dan nepotrebno gubimo vrijeme.

Što se tiče naše priče, da ne idemo u prevelike detalje, nakon što smo nekoliko godina pohađali Modrave kao sudionici dobili smo priliku sudjelovati kao animatori i kao dio katehetskog tima. Upravo je to iskustvo animatorstva i zajedničkog rada na pripremanju kateheza puno značilo za našu vezu jer smo imali priliku bolje se upoznati u radu na zajedničkom projektu. Ali to nije bio samo naš projekt, nego iznad svega Božji projekt koji je osim naše veze produbio i našu vjeru. A da su Modrave idealne za zaljubljivanje zna svatko tko je gledao zvjezdano nebo iznad Modrava uz zvuke gitare ili klečao kraj svoje ljubavi na noćnom klanjanju…

Ukratko, Modrave su upravo to – Božji projekt putem kojeg se primaju velike milosti. Svi koji ćete tek ići na Modrave budite otvorena srca, ne možete ni zamisliti što Bog sprema za vas.

 

A ti… i ovog ljeta imaš priliku gledati zvjezdano nebo, prati povrće u moru, susretati sebe, druge i otkrivati tu ljubav koju ti Bog daje.

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE