KONCERT ZAJEDNICE CENACOLO


Sreća – smijeh – pjesma – ples

Postoji li nešto gdje za Isusa nema mjesta?

Krivo je mišljenje kako se na odmor ide bez pobožnosti, na posao bez molitve, na zabavu bez Isusa. Bog koji je sve stvorio, dobro se snalazi u svemu što je ljudsko. Ako je Isusu bilo stalo da svadba u Kani Galilejskoj ne smije proći bez vina, onda mu je i danas sigurno stalo i do tvoje zabave.
Članovi zajednice Cenacolo, sadašnji i oni bivši (exovci) sa svojim iskusnim i izvrsnim bendom, kroz glazbu, svjedočenje i ples, organiziraju prvu u nizu ZABAVA SA ISUSOM.

Da, stvarno: zašto mi na svoje zabave ne zovemo i Isusa?

Na temelju vlastitih iskustava zabava u zajednici Cenacolo koje su ispunile njihove živote i promijenile pogled na dobru zabavu, nakon što su se vratili u otvoreni život, pripadnici ove zajednice žele zabavama koje su ih toliko obogaćivale tijekom njihove rehabilitacije, obogatiti i život mladih – onim što je njima nedostajalo: ZABAVA S ISUSOM!
S dubokim uvjerenjem kako svakoga čovjeka najviše obogaćuje zdrava zabava u kojoj ima mjesta i za Boga, pozivamo Vas da se učite zabavljati s Isusom i s nama.
Ovo će biti jedna baš takva ZABAVA S ISUSOM! Uvjeravamo te: zabava s Isusom može postati najljepši provod u gradu! Napuni baterije za ljetne dane uz Zajednicu Cenacolo, pjesmu, ples i svjedočanstva mladih koji su prešli iz tame u svjetlo i oslobodili se raznih ovisnosti te su tako otkrili pravu slobodu i život.

Dvorišna dvorana bazilike PRESVETOG SRCA ISUSOVA,

Palmotićeva 33
Subota 8.6. u 21.00

  • pjesma
  • svjedočenje don Ivana Filipovića
  • animirani ples
Pozovi prijatelje, osobito one kojima treba motivacijski poticaj za život.

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE