Kakvo sjeme? Kakva žetva?


Gospodine, našim stvaranjem posijao si dobro sjeme u nas. Sjeme koje klija i raste još otkad smo bili u majčinoj utrobi. Tim sjemenom mi smo predodređeni biti baštinici Kraljevstva Nebeskog. Ali, našim rođenjem došao je Zli koji je polako, s vremena na vrijeme, posijao kukolj, a mi to nismo ni primijetili.
 
Kukolj, koji ne ide u Tvoje Kraljevstvo.
 
Gospodine, ima dosta toga kukolja na mojoj njivi. Svaki grijeh, bio to onaj mali kojeg nikako da se riješim, bio to neki veći kojeg nisam više ponovila, svi oni uništavaju moju njivu. Problem je što ja ne znam kada će žetva doći, a kukolj se svakim danom sve više množi.
 
Gospodine, učini me spremnom za žetvu, da i ja jednog dana kada tvoji anđeli dođu po mene, sjajim u Kraljevstvu Oca našega. Ja znam da se svojim snagama ne mogu obraniti od tog kukolja. Često je to sjeme toliko neprimjetno i postalo je dio mojega života da ga ni ne vidim.
 
Želim svakog dana biti svjesna koje sjeme pada na moju njivu. Želim prepoznati i razlikovati dobro sjeme od kukolja i dopustiti da samo dobro sjeme pada na moju njivu.
Pomozi mi, Isuse, da moja njiva bude puna dobroga sjemena.

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE