Forum+

2013-6-26_forum_

Studentski katolički centar Split (Skac_St) i Studentski katolički centar Zagreb (Skac_ Palma) pozivaju vas na „Forum+ 2013″ – Forum mladih katolika Hrvatske koji će se održati u Dubrovniku  4. – 11. kolovoza 2013. godine pod geslom „U svijetu, ali ne od svijeta”.

Što je to „Forum +”?

Forum + je inicijativa mladih katolika iz različitih dijelova Hrvatske, odgovor na potrebu veće povezanosti i suradnje s ciljem efikasnijeg djelovanja unutar sredina u kojima se mladi nalaze, te mogućnost informiranja i educiranja, kao i rađanja novih ideja za poboljšanje života mladih, nudeći im duhovne sadržaje kao i projekte protkane katoličkim vrijednostima.

Forum se sastoji od predavanja domaćih i inozemnih predavača, radionica, foruma, duhovne obnove, izleta, obilaska kulturnih sadržaja, …

Prvi Forum održan je prošle godine u Splitu od 22.-29. rujna. Okupio je 50 mladih intelektualaca, aktivnih katolika, iz različitih područja društvene stvarnosti nudeći im niz izazovnih tema. „Mladi i društvena uključenost”, „Komunikacija s medijima”, „Osnove debatiranja”, „Argument kao temelj rasprave”, „Građanske inicijative i projekti” samo su  neka od trinaest izlaganja nakon kojih su održani „forumi” – vođene rasprave i popratne interaktivne radionice.

Ove godine ponovno smo osmislili za vas bogati intelektualni, duhovni i društveni program još jednog Foruma +.

8 dana, 50 sudionika, predavanja domaćih i inozemnih predavača, radionice, molitveni susreti, zabavni program i izlet, sve vas to očekuje ove godine  od 4. do 11. kolovoza. u Dubrovniku!

Prijaviti se možete preko nađe web stranice forum-plus.net od 24. lipnja. do 10. srpnja!!!

Budi i ti pokretač pozitivnih promjena, budi dio Foruma +, Foruma mladih katolika 2013.!

Više info na webu Foruma+: www.forum-plus.net
Kontakt : Ana Marčinko 0998009745
                   tajništvo           0977739377 / 0977793977
Mail: forum.plus.2013@gmail.com

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE