Finale subotnjih druženja

2015-6-26_finale_subotnjih_druzenja

Ove subote, 27. lipnja 2015., imamo posebno završno druženje u Palmi. Zadnji put se okupljamo prije no što se svi rasprše na razne strane Lijepe naše (ili i šire). Za ljeto možda već imate brojne planove. Svakako predlažemo brojne kampove na kojima ćete sresti poznatu ekipu, ali i nastaviti duhovno rasti. Ali prije ljeta, dok je većina nas još uvijek u Zagrebu, pozivamo vas na još jedno subotnje druženje u Palmi koje će biti posebno obilježeno predstavljanjem jednog velikog projekta koji se u SKAC-u priprema na jesen.

Prvi dio druženja bit će filmska večer na kojoj će se posebno predstaviti 72 sata bez kompromisa – veliki volonterski projekt raširen u velikom dijelu Europe koji ovog listopada dolazi u Zagreb. O čemu se točno radi moći ćete doznati nakon filma koji je tematski usko vezan uz sam projekt zbog svoje inspirativnosti. Riječ je o filmu Šalji dalje (Pay it forward), koji opisuje odličnu ideju i pokušaj jednog dječaka da doprinese stvaranju boljeg svijeta, što će biti nadahnuće za spomenuti projekt.

Film počinje u 20.00h, ovaj put zaista tada kako bismo stigli nakon završetka filma i prodiskutirati o tome i predstaviti projekt 72 sata bez kompromisa. :) U drugom dijelu večeri nastavit ćemo se ugodno družiti uz društvene igre koje će započeti oko 22.30h.

Povedite prijatelje, donesite osmijeh i provedite ljetnu večer u dobrom društvu. Vidimo se u subotu u velikoj dvorani u Palmi!

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE