FEŠTA ZA MREŽALICU

IMG-20171111-WA0002

Hvala svima koji su sinoć odvojili svoje vrijeme kako bi bili sa nama. Kako bismo zajedno radili na nečemu što je puno veće od nas.Vrijeme je nešto jako dragocjeno i što se nikada neće vratiti. Zato trebamo paziti i birati gdje i kako provodimo svoje vrijeme .

Mrežalica je društvena mreža koja će nam omogućiti da budemo na vrijeme i u vremenu tamo gdje trebamo biti. Ona je autentična preslika stvarnosti koja nam pomaže da otkrijemo onoga autentičnog sebe. Svaki trenutak vremena koji sada uložimo u mrežalicu (npr. Vrijeme provedeno za uplatu donacija, pričanje o mrežalici, popunjavanje autentičnih informacija o sebi) je veliki dio nas koji ulažemo u bolju budućnost.
Mi smo putnici na ovome svijetu no zadaća nam je voditi i pomagati drugima. U današnjem vremenu to nije jednostavno i potreban nam je alat i zato vam dajemo mrežalicu.

Riječima ne mogu izraziti svoju zahvalnost svima onima koji su na bilo koji način bili dio FEŠTE za mrežalicu ili ove kampanje.Sinoć smo uspjeli skupiti dovoljno novca za jednu plaću programeru što je puno jer za mjesec dana bit će u mogućnosti popraviti chat i još puno manjih tehničkih grešaka.

Cilj ove kampanje je 25 000 $, a trenutačno smo na 4% od ukupnog cilja. Odlučili smo produžiti kampanju za tjedan dana kako bi pokušali skupiti bar još dio.

Jučer smo pokazali veliko zajedništvo i velikodušnost. Samo tako i možemo graditi mrežalicu. Još uvijek možeš biti dio toga svega: http://skr.rs/TOJ
Broj računa: HR6924840081502006471.

Ovaj projekt realiziran je uz financijsku pomoć Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Hrvatske! 

Hvala vam svima još jednom!

Koordinatorica za mrežalicu,
Anđela Krivić

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE