Duhovni razgovor s p. Rukavinom


Jedna je slika Silvana Faustija ona koja dobro opisuje svakodnevni život čovjeka – on je kao glas sirena koje Odiseja vuku prema svojemu otoku kako bi ga ondje držale i kako ne bi stigao kući na Itaku!

Slično je i s našim životima – često čujemo cijeli niz različitih glasova, svakakvih nagovaranja, mnoštvo ponuda koje nam nude brzo rješavanje naših problema…

Trebamo li začepiti pritom uši, kao što je to Odisej učinio svojim mornarima, kako ne bi čuli pjev sirena? Ili se pak trebamo svezati za jarbol, kako se ne bismo micali, ali pak čuli glasove sirena?

Kako bismo znali što trebamo učiniti – potrebno je popeti se na jarbol, uzdići se nad glasove i događaje života te pogledati prema cilju! To je ono što vam nudi SKAC i duhovnik SKAC-a pater Rukavina!

Ne nudimo vam gotova rješenja problema, nikakvo nagovaranje da kupite ovo ili ono, nikakvo brzo ozdravljenje! Nudimo vam samo podsjetnik na cilj – nudimo vam put prema jarbolu vašeg broda! Jednostavan razgovor samo!

Prijaviti se možete na linku! Svi koji se prijave, a nisu u mogućnosti doći na svoj termin molimo da obavezno pravovremeno jave na skacpalma@gmail.com!

Link za prijavu!

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE