3D BLAGOSLOV NA SLJEMENU

20171105_152020

Ovu nedjelju bili smo na Sljemenu s TriD-om. Okupili smo se ispred tunela i zajedno krenuli u avanturu. Putem do vrha smo se smijali, družili, razgovarali, bodrili. Došavši do vrha, slavili smo sv. misu u kapelici Majke Božje Sljemenske. Potom smo se okrijepili ručkom i toplim napitcima. Nakon toga uslijedile su igre koje je vodila naša Marija. Na njima smo se odlično zabavili i još više zbližili. Kad su igre završile, krenuli smo prema Zagrebu, umorniji dio išao je autobusom, a oni u kojima je ostalo još snage išli su pješice. Na putu kući smo izmjenjivali iskustva toga dana i zaključili da se zaista radujemo TriD godini koja je pred nama.

Marijana Ćosić

Trenutak sa Sljemena

Zlaćane zrake sunca probijaju se kroz one listove koji su se uspjeli izboriti kako bi ispratili jesen do kraja u punome sjaju.
Hodamo kroz Sljeme i u korovima molimo našu Majku. Dečki kreću sigurnim dubokim tonovima ‘Zdravo Marijo’. Ocrtava se naš uzajamni život u tome, žene nastavljaju Sveta Marijo i svojim blagim, u nebo vapijućim glasovima, daju podršku.

Sinkronizirani kročimo stazama koje nam dolaze. Prolaznici nas začuđeno i zadivljeno promatraju kao da su pronašli tračak raja obasjan jesenskim zrakama sunca.

Uistinu, divan je naš Gospod, kako nas je blagoslovio s toplim jesenskim danom. Pogled mi se diže visoko, pokušavam nazrijeti od Koga se probijaju snopovi svjetlosti. Nošene molitvom misli mi lete negdje daleko izvan ovoga trenutka. Koliko smo mi mali i koliko smo blagoslovljeni da budemo dio ovako posebnog trenutka prepunoga Tvojih blagoslova.

Bože hvala Ti na ovome danu, ovom trenutku, 3D formaciji i ovim divnim ljudima koje mi donosiš na put.

AK

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE