2.godina 3D formacije: počinju prijave!


Program druge godine 3D formacije još zovemo i „PUT“, budući da je temeljen na prokušanim metodama i iskustvima hodočasnika: sv.Ignacija Loyole, a za cilj ima ponuditi mladome čovjeku sve potrebno na putu do svetosti kroz dublje upoznavanje osobe Isusa Krista i suživot s Njime u duhovnim vježbama. Ovaj program je idealan ta sve koji tragaju za smislom i svrhom života, koji žele otkriti svoj poziv i poslanje, koji žele jasnoću u odlukama i veću odlučnost u življenju onoga što su odabrali.

PUT je osmišljen u 3 faze:

  1. Kroz prvi semestar obrađuju se teme koje su temelj za zdravu duhovnost (svrha, sloboda, ljubav, grijeh, čežnja, nasljedovanje, križ, patnja).
  2. Drugi semestar započinjemo pripremom za duhovne vježbe te se one odvijaju kroz 3 pripremna tjedna tečaja meditacije te same osmotjedne duhovne vježbe.
  3. Nakon duhovnih vježbi, u trećoj fazi susreti će imati za cilj omogućiti sudioniku ubiranje plodova duhovnih vježbi te radionice i susreti koji će biti pripremna faza za društveni angažman na trećoj.

Predavanja i nagovori održavati će se srijedom u 20h. U prvom semestru grupe će se nalaziti po završetku predavanja kako bi imali duhovnu podjelu i zajedničku molitvu.  Za vrijeme duhovnih vježbi svakom sudioniku će biti dodjeljen pratitelj s kojim će obavljati tjedne razgovore. Nakon duhovnih vježbi predavanja će biti također srijedom u 20h, a metode rada će se izmjenjivati (upitnici, radionice, predstavljanja, oluja mozgova itd.).

Prijave za upis u drugu godinu otvorene su do 16.10., a početak programa bit će 18.10. u 20h u velikoj dvorišnoj dvorani u Palmotićevoj 31.

 Tko se može prijaviti?

  • sudionici koji su završili prvu godinu,
  • oni koji žele upisati direktno drugu godinu, bez da pohađaju prvu (u tome slučaju dogovoriti ćemo preliminarni razgovor i procijeniti zajedno je li to realno).
  • mladi od 19 do 33 godine života

Broj mjesta je ograničen te je za prijavu potrebno detaljno pročitati i pravovremeno ispuniti sljedeću prijavnicu:

PRIJAVNICA 

Na e-adresu koju navedete u prijavnici stići će obavijest jeste li primljeni u program. Od svakog sudionika očekuje se trajno pohađanje formacije kroz cijelu akademsku godinu. Ukoliko imate pitanja odsada nas možete kontaktirati na: 3dformacija@gmail.com

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE