1, 2, 3 D formiraj se i ti!

Otvorene prijave za 3D formaciju


S novom akademskom godinom u SKAC-u starta i trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti 3D formacija. Cilj programa je omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju.

Prvo D je za dušu i usmjeren je na naravnu zrelost polaznika kroz predavanja, samopromatranje, grupni rad i eksperimente.

Drugo D označava duh, a pruža osnove ignacijanske duhovnosti i iskustvo duhovnih vježbi u svrhu osnaživanja osobnog iskustva Boga. Treći D stoji za društvo, nudi suradnje u različitim projektima i udrugama kroz koje pojedinac može biti djelotvoran za Drugoga.

Od ove godine prijave su moguće samo za prvu godinu, a drugu i treću pohađaju polaznici koji su prijašnjih godina pohađali 1. i 2.D. Program prve godine vodi pater Tomislav Rukavina, a susreti su ponedjeljkom u 20h. Prva četiri susreta su „probna“. Tako svi koji su se prijavili imaju priliku kušati program, odlučiti jesu li pozvani na to baš ove godine i usuditi se izložiti promjeni, dati svoje vrijeme i otkrivati višedimenzionalnost života.

Prva godina 3D formacije sudioniku omogućuje poticajno okruženje u kojem će:

  1. razvijati svijest o sebi kroz prepoznavanje i izricanje nutarnjih pokreta;
  2. razmatrati Božju riječ i otvoriti joj se;
  3. vježbati se u krjepostima;
  4. iskusiti bogatstvo zajedništva.

KAKO SE PRIJAVITI ZA PRVU GODINU?

  1. Najprije popunite prijavni obrazac (dolje niže) a prijava time nije gotova.
  2. Predavanja počinju 15. listopada (ponedjeljak, 20:00, velika dvorana, Palmotićeva 31)
  3. Nakon 3 odslušana „probna“ predavanja (15.10., 22.10. i 29.10.), te vikend susreta 9-11.11. odlučujete se za konačan upis u program i uključivanje u određenu grupu.

Prijaviti se mogu mladi od 18. do 30. godina (uključno). Broj mjesta je ograničen te je za prijavu potrebno detaljno pročitati i pravovremeno ispuniti sljedeću prijavnicu:

PRIJAVNICA

Na e-adresu koju navedete u prijavnici stizat će daljnje obavijesti. Tek 10.11. konačno odlučujete da li želite nastaviti, te vam mi dajemo povratnu informaciju jeste li primljeni u program. Napominjemo da su susreti od 9-11.11. obavezni i nužan uvjet pri upisu programa, zato je važno da rezervirate taj vikend a raspored izvođenja ćemo vam pravovremeno javiti.

Od svakog sudionika očekuje se redovito pohađanje formacije kroz cijelu akademsku godinu. Ukoliko imate pitanja kontaktirati nas možete na: 3dformacija@gmail.com.

PRITISNI ENTER ZA TRAŽENJE